Wednesday, May 11, 2011

Ignite








Kavandeid tehes lähtusin eelkõige rõivaste mugavusest. Firma kollektiivist pilte vaadates paistis silma, et inimesed hindavad mugavust. Ma jätsin  kõrvale lipsud ja pintsakud kui paljudele ebamugavatena tunduvad rõivad.
Rõivaste mugavusele aitavad kindlasti kaasa lihtsad lõiked. Riietele on antud erilisus ja dünaamilisus värvide paiknemisega. Rõivad ei ole ka ülemäära kirevad, sest riiete puhul on tähtis nende igapäevane kantavus ja kombineerimine erinevate olukordade tarbeks. Seejuures tuleb välja ka töötajate enda stiil, kui on võimalusi riideid kombineerida endale sobivamaks.
Inspiratsiooniks võtsin firma punakates varjundites liigendatud kolmnurga. Komplektidel on kasutatud neid värve, jooni ja liikuvust. Tulemuseks on värvilised geomeetrilised kujundid, mis lisavad riietele originaalsust, aga samas ei muuda need riideid kantamatuteks. Komplektides värvisingi ainult nö värvilised kohad ära ning jätsin ülejäänud valgeks. Valge asemel võib kasutada ka teisi kujunduses kasutatutega sobivaid värve. Valikuvõimalusi on palju ja kõik võivad leida endale sobivaima variandi.
Kavandites on kaks meeste ja kaks naiste töörõivaste komplekti ning üks sportlik vabaaja komplekt. Töörõivad on võimalik sobitada nii igapäevasemateks kui ka tähtsamateks sündmusteks.


No comments: