Friday, November 4, 2011

Nõo Noortekeskuse Sisekujundus


No nii, tegin valmis Nõo Noortekeskuse sisekujunduse esitluse.

Selgitan lühidalt, siis sellest mis toimus. Ülesanne oli teha Nõo Noortekeskusele sisekujundus, aega oli selleks 48 tundi + umbes 5 lisa tundi. Selle ajaga pidime, siis toad tühjaks ja puhtaks tegema ja siis kõik ümber kujundama ja poodides käima. Me otsustasime seinad ja mööbli ära värvida, toolitele uue riide panna ja muid väikeseid projekte teha. Raha oli 200 eurot toa peale ja me ise pidime otsustama, kuidas seda kasutada. Raha kulutasime algselt suurte projektide jaoks ja alles jäänud raha eest ostsime mõned aksessuaarid ja muid vajalikke asju ( taldrikud, söögiriistad jne).
DSC 2720Kuna oli 2 tuba, siis oli ka 2 meeskonda. Mõlemas oli 2 kunstikooli õpilast ja umbes 6 Nõo noort. Mina ja Kätlin kujundasime, siis kööki. Meeskonnas sujus meil töö muidu hästi, aga ise pidi ikka väga palju ära tegema. Selle aja peale kokku sain umbes 4 tundi magada, nii et kõik see oli ikka päris kurnav.
Selles suhtes oli raske, et kujunes nii välja, et me ise olime juhendajad, kuigi me polnud kunagi midagi sellist teinud ja teismelite grupiga polnud ka enne koos töötanud. Kahju oli ka sellest, et meid endeid keegi ei juhendanudki ega kontrollinud, et kas me ikka teeme korralikku tööd. Näiteks hea oleks olnud, kui keegi oleks õpetanud meile enne erinevatest värvidest ja sellest kuidas tööpindu eriti korralikult ette valmistada jne.
 Tundus nagu meid oleks pea ees tundmatusse vette visatud ja keegi ei tulnud meile appi ka. Muidugi me tegime head tööd ja andsime endast kõik, aga juba see, et terve vastutus, et kõik korralikult välja tuleks oli meie õlul oli päris hirmutav. Aga jah, väärt kogemus edaspidiseks ja ma õppisin väga paljusid asju tööd tehes, nii et kunagi ma teeks selliseid asju hea meelega isegi veel.


No comments: